Fietstas gebruiken: bekijk hier hoe!

Fietstas gebruiken: bekijk hier hoe!

Fietstas gebruiken: bekijk hier hoe!

Je wilt een fietstas kopen, maar weet niet precies hoe alles werkt. Geen punt, we gaan je uitleggen hoe onze fietstas werkt. En hoe gemakkelijk je hem kan omtoveren voor verschillende doeleinden. Want je kan onze fietstas gebruiken op verschillende manieren. In het geval je denkt dat het zo ingewikkelder wordt, hebben we een verrassing voor je …het is supersimpel. Het past bij onze filosofie voor de gebruikerservaring, waarbij (extra) praktische aspecten zo simpel mogelijk moeten kunnen worden gebruikt. Hieronder laten we je zien wat er allemaal mogelijk is, en hoe dit stap voor stap kan worden gedaan …ben je al nieuwsgierig geworden?

Je kan onze fietstas op de volgende manieren gebruiken

Er is goed over nagedacht, met als gevolg dat je onze fietstas op verschillende manieren kan gebruiken en meenemen. Het maakt onze Rohtar geschikt voor iedereen van student tot CEO! Ontdek hoe een fietstas gebruiken plezierig wordt, middels onderstaande stappen.

De fietstas op je bagagedrager plaatsen

Er bestaan verschillende soorten fietstassen, maar ze zijn niet allemaal even praktisch. Hiervan zijn sommige te groot, lastig te monteren of blijven niet goed vastzitten. Het zijn allemaal dingen die je liever niet wilt, en kost je ook onnodig veel tijd om het op te lossen. We hebben daarom extra aandacht geschonken aan onze Rohtar fietstas, en hoe je deze makkelijk kan bevestigen (en natuurlijk ook weer afhalen). In feite is er niets aan, en we gaan beginnen met hoe je spullen in de tas kunt doen. Het werkt simpel door je dingen in de tas te stoppen, en vervolgens de tas naar gelang op te rollen van bovenaf. Met een handig kliksysteem maak je hem zo dicht. Zorg dat het vakje met de bevestigingsbeugels open staat, lift ze iets op met je vingers voor wat ruimte en plaats ze eenvoudig op bijna elke bagagedrager.

Onze fietstas gebruiken als rugtas

Hierin onderscheiden we ons in vergelijking met bijna alle andere fietstassen. Want je kan onze fietstas namelijk met speels gemak transformeren in een rugtas. Ga maar eens na hoe vaak je even de fiets parkeert (voor korte of langere tijd), en je wel jouw kostbare of lekker dingen mee wilt nemen. Je wilt een fietstas gebruiken op het liefst zoveel mogelijke manieren, en deze moet hierbij dan ook een hoge mobiliteitsscore hebben. Na een eindje fietsen kan je op dezelfde manier maar dan andersom, onze fietstas ook weer snel van de fiets afhalen. Je zal nu vervolgens de bevestigingsbeugels willen wegwerken, zodat je hier geen last van hebt tijdens het dragen en je tas er mooier uitziet. Hiervoor kan het vakje rondom de bevestigingsbeugels eenvoudig dichtritsten …het kost je slechts een paar seconden. Haal nu de hengels om er een rugtas van te maken uit het daarvoor bestemde vak, klik ze vast en neem de fietstas met inhoud mee op je rug.

Er een schoudertas van maken

Heb je er even genoeg van de rugtas te dragen, en wil je er een schoudertas van maken? Je zal het waarschijnlijk al snappen, want ook dat kan met onze fietstas. Maar je moet dan alleen wel nog even de hengsels (voor rugtasgebruik) weer in het vak doen en dichtritsen. Nu haal je het hengsel voor de schoudertas tevoorschijn, klikt deze vast aan de bovenkant (aan beide zijdes) aan de clips …en kunt hem zo over je schouder gooien. Bij een schoudertas, net zoals bij een rugtas, verdeel je het gewicht op de juiste manier. Hierdoor wordt dragen, ook met allemaal spullen erin, een stuk lichter (dan bv. links of rechts een tas te dragen). Hoe je hem wil dragen beslis jij, de een kiest liever voor een rugtas …terwijl andere hem weer liever tot een schoudertas omtoveren.

Ideaal voor talloze uiteenlopende situaties

Een fietstas gebruiken kent eigenlijk niet echt 1 “usecase” en dat is juist het leuke eraan. Omdat fietsen in ons land razend populair is en iedereen weer met andere doelen naar een bestemming gaat, is dat ook zo met de spullen die worden meegenomen. Hiermee is de doelgroep dus in feite heel Nederland, en kan iedereen hem gebruiken zoals hij of zij dat wilt. Veel studenten gebruiken hem voor schoolspullen, terwijl je hem ook mee kunt nemen op plezierritjes en zelfs kan gebruiken om mee naar je werk te nemen. Bijna alle dagelijkse spullen (kleine laptops, kleding, schoenen, eten en drinken, muziekdragers, papierwerk, telefoons, portemonnee en andere dingen) kunnen er makkelijk in. Je snapt dat het er wellicht niet allemaal tegelijk in past, maar je kan zeker spullen met elkaar combineren. Maar er zijn uitzonderingen, want is hij echt bedoelt voor grote spullen of boodschappen (zelfs fietsvakanties)? Dan heb je meer aan dubbele fietstassen, of specifieke reistassen om op elke plek van je fiets te hangen.

Nog wat extra’s op de fietstas

Maar we hebben over nog meer dingen nagedacht tijdens het ontwikkelen van onze Rohtar. We vinden op de eerste plaats namelijk een aantal veiligheidsaspecten heel belangrijk. En om die reden hebben we op de achterkant een reflecterende driehoek geplaatst, zodat je goed zichtbaar bent binnen het lichtveld (van bv. auto’s). Je weet vast wel hoe snel hardlopers, of mensen met zo’n geel veiligheidshesje opvallen, door er met licht op te schijnen. Zo ben je met onze fietstas ook beter zichtbaar. Overigens is ook het logo aan de zijkant van hetzelfde reflecterende materiaal. En we hebben nog een fluitje in het hengsel verstopt, handig voor wanneer je even snel de aandacht moet trekken. Het zit ook weer vernuft weggewerkt, net zoals de slimme vakjes om beugels en hengels in weg te werken.

Het samenkomen van prijs en kwaliteit

We vinden, zoals je wel hebt gemerkt, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zeer belangrijk. Hoe kunnen we zoveel mogelijk handige functies kwijt in onze fietstas? Op welke manier blijven je spullen echt veilig? Wat maakt onze fietstas gebruiken nou zo leuk? Is hij wel efficiënt genoeg? En hoe zorgen we voor een flitsend design waar iedereen mee gezien wil worden? Het eindresultaat vind je in onze webshop! Maar dat is niet het enige, want een fietstas gebruiken moeten ook betaalbaar zijn. En dan wel voor iedereen. We hebben dus hoogwaardige materialen gebruikt, maar vragen niet de hoofdprijs aan onze klanten …maar een eerlijk prijs voor een fietstas die je het liefst elke dag gebruikt.

Waarvoor ga jij onze fietstas gebruiken?

Iedereen gebruikt een fietstas weer voor andere doeleinden, of een combinatie ervan. Maar het is wel fijn om te weten, dat je met onze Rohtar in feite alle kanten op kan. Het is een combinatie van kwaliteit, gemak en hij ziet er ook nog leuk uit. Wij denken dat je er met zoveel fietstassen vandaag de dag, wilt uitspringen bij de rest terwijl je van alle nodige functies bent voorzien. Vandaar ook dat we onderscheidend zijn in een aantal aspecten. Kijk wat het beste bij jou past en (eigenlijk) het belangrijkste wat je wilt meenemen. En hoe je dit het beste kan doen. Je zal snel tot de conclusie komen wat je nodig hebt, welke fietstas aansluit bij jouw wensen en eisen en van welke fietstas jij het meest blij wordt …en fietstas gebruiken moet een leuke ervaring zijn, zorg er dus ook voor dat je de beste keuze maakt!